Меню

Галерия

Да поговорим-помага!

Все повече жени имат модерно отношение към менопаузата, независимо дали симптомите са леки или не, те търсят начин да запазят стандарта си на живот, при това по ефективен начин, който не носи никакъв риск.

РЕМИФЕМИН е лекарствен продукт, който е от 20 години на българския пазар. Продуктът има над 50 години опит в областта на ефективно и безопасно лечение на манопаузалните симптоми.

Специалният "iCR"екстракт, съдържащ се в препарата РЕМИФЕМИН е патентован и на него се дължат всички свойства на лекарството.

Гарантирано без хормони в т.ч. без фитохормони

Гроздовидната цимицифуга дължи своето успокояващо и балансиращо действие на веществата в коренището си, които не съдържат фитоестрогени. От изсушеното коренище се добива екстракт по най-модерна фармацевтична технология, така наречения изопропанолов екстракт. Той гарантира успешна и безвредна терапия без фитохормони в т.ч. фитоестрогени, без да повлиява ендрометриума и тъканта на гърдата.

За жените, които принципно не желаят да приемат хормони или заради предишни заболявания не бива да го правят, РЕМИФЕМИН е добра алтернатива за повлияване на симптомите на менопауза. Трябва да се обръща внимание обаче, че за наистина безопасна фитотерапия може да се говори само, ако е продуктът не съдържа фитоестрогени.

1164 София, ул. "Кричим" 76
Тел./ Факс: +359 2/ 865 04 26,
865 04 36, 865 71 62, 866 92 16
e-mail: office@sevexpharma.com
Последвайте ни във Facebook

Schaper Bruemmer
Последвайте ни във
Facebook